Algemene voorwaarden van Nicester

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle producten van Nicester.

1.1 Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen. Wanneer door u een bestelling geplaatst wordt, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

2.1 Bestellingen

Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling, krijgt u hiervan een orderbevestiging per mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Krijgt u geen orderbevestiging, dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan, neem dan contact op via info@nicester.nl.

2.2 Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn in euro's vermeld, exclusief verzendkosten.

3.1 Verzenden

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien artikelen onverhoopt, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

3.2 Verzendkosten  

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De artikelen worden standaard verzonden via PostNL.
Wanneer de bestelling zwaarder is dan 2 kg of niet door de brievenbus past wordt het verzonden als pakket. Voordat de bestelling wordt verstuurd, wordt het stevig en zorgvuldig ingepakt. Voor beschadiging of verlies tijdens het verzenden door PostNL / DPD is Nicester niet aansprakelijk. Andere verzendmethodes worden in overleg vastgelegd.

We verpakken uw bestelling met uiterste zorg en toewijding en kunnen ons, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet indekken tegen onvoorzichtigheid of ongelukjes van de vervoerder. Als u zich hiertegen wilt beschermen dan kunt u kiezen voor verzekerde verzending. Alleen bij verzekerde verzending ontvangt u bij schade die aantoonbaar is ontstaan tijdens de verzending een nieuw artikel. 
Nicester is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen of late bezorging van uw pakket. De Track & Trace code is een bindend bewijs van verzending.

4.1 Levertijd

De door Nicester gestelde levertijd van 14 werkdagen is afhankelijk van de drukte en de omvang van uw bestelling. Overschrijding van die tijd geeft de koper geen recht op schadevergoeding en/of op ontbinding van de order en/of weigering van de in de overeenkomst begrepen zaken. De levertijd wordt in elk geval verlengd met de periode, gedurende welke Nicester door overmacht is verhinderd aan zijn verplichtingen te voldoen.

5.1 Betaling

De betaling van de producten dient vooraf plaats te vinden door middel van een van de betalingsmogelijkheden op deze site of contant bij aflevering tenzij anders schriftelijk overeengekomen. 

 6.1 Annulering 

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@nicester.nl. Wij zullen u bestelling dan annuleren. Bent u later dan deze 24 uur en zijn wij al met de bestelling begonnen, dan dient u 25% van de aankoopprijs te betalen i.v.m. materiaalkosten en arbeidsuren. Als dit een product betreft wat op verzoek gemaakt wordt, kan het alleen nog gewijzigd worden als het proces dat toe laat. Mocht het product al klaar zijn, is annuleren helaas niet meer mogelijk.

7.1 Retourneren/ruilen

Mocht u bestelling toch niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling laten weten via de mail. Dit kan alleen voor producten die niet gepersonaliseerd of op maat voor u gemaakt zijn. Nicester neemt zo spoedig mogelijk contact op met u om dit op te lossen. 

Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in originele staat en onbeschadigd is. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de retourzending bij ons binnen is worden terug gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. 

7.2 Hoe retourneer je een product?

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op (info@nicester.nl).
  2. Vermeld bij je retourzending altijd je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden en eventueel je rekeningnummer als je kiest voor geldteruggave.
  3. Producten die speciaal op maat zijn gemaakt kunnen helaas niet worden geruild.
  4. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening en de verzending is op eigen risico.
  5. De terug te sturen locatie is in afstemming met Nicester.
  6. Na een succesvolle retourzending, nemen we binnen 7 dagen contact met je op om je een nieuw product te sturen of het aankoopbedrag terug te storten.

7.3 Garantie en klachten

  1. Heb je na 14 dagen een klacht of vraag over je product? Neem dan ook gerust contact met ons op via info@nicester.nl.
  2. Wij geven binnen 7 dagen reactie en doen ons best om je klacht zo goed mogelijk te verhelpen.

8.1 Afwijking in maat en kleur

Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. 

9.1 Aansprakelijkheid

Bij ontdekking van eventuele fouten, nadat de door Nicester per e-mail toegestuurde foto(‘s) door de koper is (zijn) goedgekeurd, is Nicester niet aansprakelijk. Indien Nicester aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is dit uitsluitend voor directe schade en is de aansprakelijkheid van Nicester beperkt tot maximaal de factuurwaarde.

Informatie, afbeeldingen, mededelingen mondeling, telefonisch of via e-mail verstrekt en opgaven etc. met betrekking tot aanbiedingen en de belangrijke kenmerken van de producten wordt zo nauwkeurig mogelijk (weer) gegeven of gedaan. Nicester garandeert echter niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie in overeenstemming zijn. Afwijkingen kunnen in principe geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding van de overeenkomst.

De producten worden met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen wij niet garanderen dat de producten geen gebreken vertonen door (te) intensief en/of onjuist gebruik. Nicester is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van deze gebreken.

10.1 Auteursrechten en Copyright

Op alle op de site aanwezige informatie en beeldmateriaal rust auteursrecht en copyright.
U kunt contact opnemen met Nicester voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

11.1 Wijzigingsrecht

Nicester behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle recht voor behouden. Niets uit  deze website of van de producten van Nicester mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Nicester. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@nicester.nl.