Nieuwe software

Gepubliceerd op 9 december 2018 om 19:12

Waar ik vorig jaar voor mijn verjaardag mijn machine heb gekregen, heb ik dit jaar nieuwe software om patronen mee te tekenen gekregen! Dit is echt heel cool! 😎 Naast dat ik veel meer mogelijkheden heb, zorgt het er ook voor dat ik voor één patroon in plaats van 1 tot 2 dagen, ongeveer 1 uur bezig ben. Nu moet ik nog van alles uitzoeken en leren, maar het gaat echt al zoveel gemakkelijker dan eerder! 😁 Op de achtergrond ben ik dus weer bezig met van alles, maar ik kan het nog niet allemaal delen. Hierbij een foto van iets wat ik wel alvast wil delen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Renske
2 jaar geleden

Heel gaaf! Ik ben erg benieuwd waar je allemaal mee bezig bent.

Groetjes,
Renske

Annelies Tielemans
2 jaar geleden

Zo, dat ziet er ook weer erg goed uit. Succes verder.