Dag 3 - dinsdag 14 september

Bovenstaande foto is gemaakt door Arnoud, een van de leden uit de organisatie van Diabest

Vandaag staat er een fietstocht op het progamma. Eerst met de busjes vanuit het huis naar het dal, het dorp Mayrhofen. Omdat de fietsen (15 stuks) niet allemaal op dezelfde plek gehuurd zijn, hebben we een aantal (ervaren) fietsers die 20km enkel (dus 40km totaal) extra fietsen. Zij starten in een dorp verderop en komen naar Mayrhofen toe gefietst.

Daardoor had ik tijd om heel even in een sportwinkel een fijne Adidas joggingbroek te scoren. Het is toch wel lekker om 's avonds relaxte kleding aan te doen na een intensieve wandeldag.

Nadat we de fietsen kregen, heb ik alles bekeken en een proefrit gemaakt. Hoe werkt dat? Elektrisch verstelbare versnellingen en zelfs elektrisch verstelbare zadelhoogte! Te gek, ruig fietsje 😅

Nadat de eerste fietsers in Mayrhofen aan kwamen, zijn we als groep vertrokken. Eerst nog even kijken hoe het fietst zonder ondersteuning, daarna toch maar de ECO stand aangezet en toen we écht de hoogte in gingen kon ik 'm ook nog op trail of boost zetten. Waar ik eerst nog bang was of ik het fysiek wel zou kunnen, fietste ik vervolgens de bergen in met een lach op mijn gezicht (en een beetje ondersteuning 😆).

Wat is dat gaaf! Door tunneltjes, langs een meer, tussen de hoge bergen door ⛰🚲 Indrukwekkend! En zeker voor herhaling vatbaar!

Ja, sorry, hier maak ik echt de blits mee, toch?! 😅

De afstand die ik afgelegd heb 😊

Reactie plaatsen

Reacties

Bregje van Lieshout
3 jaar geleden

Heee wat STOER Suzan!
En inderdaad helemaal de blits 😎

Linda
3 jaar geleden

Wat tof Suus!!!