Terugblik

Wat een mooie reis heb ik achter de rug. Het begon een paar jaar geleden toen mijn diabetesverpleegkundige zei: "Suzan, het is echt iets voor jou! Denk er eens over na!"

Vorig jaar, toen 20 jaar Diabetes type 1, was het voor mij het moment om me aan te melden. Helaas ging vanwege het Coronavirus de tocht niet door en werd het doorgeschoven naar het volgende jaar. Dit jaar, 2021, 21 jaar Diabetes was het zo ver.

Vooraf kon ik me geen voorstelling maken van wat het met me zou doen. Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring is geweest. Ik had het absoluut niet willen missen.

Als ik zelf aan dergelijke wandeling zou starten, zou ik me onderweg afvragen of het allemaal wel zo verstandig is, is het veilig genoeg, wat nou als, kan ik dit wel, en mijn waarden dan? En ga zo maar door. Tijdens dit avontuur heb ik geen seconde getwijfeld. Mede dankzij de andere deelnemers die prachtige (levens)verhalen met me gedeeld hebben 🙏

Ik ben dankbaar dat ik dit meegemaakt heb! 😊 Nu ik terug ben, vragen mensen me hoe de tocht was. Als ik vertel dat het onvergetelijk is, is dat lastig voor te stellen. Het is écht een ervaring die me laat zien dat ik vertrouwen mag en kan hebben in mijn lichaam! 💪

Het goede doel dat aan deze tocht verbonden is, is Stichting Kinderdiabetes. Met dit avontuur heb ik het bedrag van € 991,50 opgehaald. Onwijs bedankt aan alle mensen die een bijdrage geleverd hebben! 🤗🌷 Super gaaf dat zoveel mensen me op deze manier steunen! Binnenkort gaan we het totale bedrag van alle deelnemers overhandigen aan de stichting. Het komt op een hele goede plek terecht! 

Bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.