Dag 6 - vrijdag 17 september

Vrijdagochtend hebben we lekker gegeten in de eetzaal. In de hut kun je tussen 06.00u en 08.00u ontbijten. Veel wandelaars starten dikwijls vroeg op de dag. Bij warm weer kan onweer zich opbouwen wat meestal aan het eind van de middag los kan barsten.

We hebben eerst met de groep (op 1 loper en de 2 koks na) op de plek waar voorheen een gletsjer lag, een groepsfoto gemaakt.

Aan de foto kun je wel een beetje zien dat we nog steeds in de wolken zitten. Erg vochtig, miezerig en ook wel fris.

We hebben al onze spullen ingepakt. De regenhoes gaat over de rugzak, de wandelstokken in de aanslag en ik heb zelfs mijn handschoenen aangedaan om te zorgen dat mijn vingers niet gevoelloos worden door de kou.

De wandelstokken zijn trouwens echt een pluspunt. Ik weet niet of ik het al geschreven heb en het is misschien ook raar om te zeggen, maar ze helpen echt! Minder belasting op de beentjes en meer grip bij het klimmen en dalen! Ik heb inmiddels echt mijn mening bijgesteld 😉

Vandaag dalen we van de Berliner Hütte af naar de plek waar de busjes geparkeerd staan. 

Vakantieman, gezellig hè?!

Mijn 'alpenzusje' die nog even een grapje uit wil halen.

Dit kan ik alleen maar motiveren toch?! 🤣

Weer of geen weer...

En hoe verder we dalen, hoe mooier het weer!

Top dit, 6 dagen volle inspanning... bijna niks van te zien 🤣

Uiteindelijk zijn we nog even in Mayrhofen het dorp in gegaan. Ik heb nog een magneet gescoord voor op de koelkast (ofcourse) en wat te eten en drinken voor de terugreis.

En natuurlijk heb ik de kans gegrepen om mijn beentjes nog even los te gooien op de deuntjes van de plaatselijke muzikanten! 💃

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.